رازها و روزها
در ششم تیرماه منافقین سر سپرده با انجام توطئه ترور، به قصد شهادت آیتالله خامنهای از صحنه انقلاب، با کار گذاشتن بمبی در ضبط صوت و گذاشتن آن در جلوی تریبون ایشان در مسجد ابوذر تهران، جان نماینده امام در شورای عالی دفاع را نشانه گرفتند که با عنایت خداوند، این توطئه ناکام ماند.
1 تیر: روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی
در چنین روزی حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، در فرمانی، دستور تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی را صادر نمودند. تشکیل این نهاد انقلابی به فاصله یک سال و نیم پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نشانگر عمق توجه امام راحل به مقوله تبلیغ است. امروزه تبلیغات در هر مسئله و موضوعی نقش تعیین کننده و کاربردی دارد و حرف اول را آن کسی میزند که در این زمینه سرآمد باشد. یکی از ابعاد تبلیغ، تبلیغ دینی، آنهم در عرصه مهدویت است که در وضعیت کنونی جامعه، نیاز روز بشریت است و البته باید در این موضوع تا رسیدن به سرحد مطلوب تلاش زیادی نمود.
2 تیر (10 رجب): ولادت امام جواد علیه السلام
در چنین روزی امام جواد علیه السلام متولد شدند و خانه امام رضا علیه السلام را به نور وجودشان منور ساختند. جواد یعنی بسیار بخشنده. لقب جواد الائمه به حق زیبنده این امام همام است. در دوران ظهور نیز بخشندگی امام عصر علیه السلام به حد اعلی خود میرسد. در روایت آمده است که وقتی محتاجی به امام زمان(عج) مراجعه میکند، حضرت آنقدر به او میدهند که شخص محتاج میگوید: دیگر بس است نیازی ندارم.
6،7،11،12 تیر: روزهای ترور و شهادت مسئولان نظام و مردم بیگناه
در تیر ماه 1360، صدمات زیادی از ناحیه امریکا و مزدوران خود فروختهاش «منافقین کوردل» در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت شد و بدنه اصلی نظام ضربههای بسیار سنگینی را تحمل کرد. آنها با این ترورها و قتل عامها، بذر کینهای عمیق نسبت به خود را در قلوب مردم ایران اسلامی کاشتند.
در ششم تیرماه منافقین سر سپرده با انجام توطئه ترور، به قصد شهادت آیتالله خامنهای از صحنه انقلاب، با کار گذاشتن بمبی در ضبط صوت و گذاشتن آن در جلوی تریبون ایشان در مسجد ابوذر تهران، جان نماینده امام در شورای عالی دفاع را نشانه گرفتند که با عنایت خداوند، این توطئه ناکام ماند.
در هفتم تیر همان سال، آیتالله بهشتی و هفتاد دو تن از یاران گرانقدر انقلاب به خاک و خون کشیده شدند و به درجه رفیع شهادت رسیدند. منافقین در یازدهم تیر در جنایت دیگری آیت الله صدوقی نماینده امام و امام جمعه یزد را در حرکتی جنایتکارانه ترور کرده و به شهادت رسانند. چند سال بعد در دوازدهم تیر 1367، شیطان بزرگ آمریکا، در اقدامی غیر انسانی و برخلاف قراردادهای بینالمللی، یک فروند هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران را در آسمان نیلگون خلیج همیشه فارس سرنگون کرد و دویست و نود سرنشین آن را بدون هیچ گناهی به شهادت رساند و در عملی غیرانسانی به عاملان آن جایزه داد.
21 تیر: روز عفاف و حجاب
یکی از ضرورتها در جامعه اسلامی توجه همگان، به ویژه مسئولان نظام به وضعیت حجاب و عفاف در جامعه است. کوچکترین کار در این عرصه نامگذاری یک روز به این عنوان است تا در آستانه فرارسیدن آن، توجه همه به این مقوله بیش از پیش گسترش پیدا کند و از حالت فرمایشی به جایگاه واقعی خود نزدیک شود. اهمیت این مسئله از آنجا ناشی میشود که بدانیم دشمنان اسلام که در تمام عرصهها از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شکستهای پی در پی را تجربه کردهاند، این بار به سوی عفاف و حجاب جامعه اسلامی حمله ور شده و توطئه کم رنگ کردن و سپس از بین بردن عفت عمومی را در پیش گرفتهاند.
27 تیر: اعلام پذیرش قطعنامه 598
در این روز معمار کبیر انقلاب اسلامی مصلحت نظام و انقلاب اسلامی را در پایان گرفتن جنگ هشت ساله تحمیلی با رژیم بعثی عراق یافتند. پذیرش قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، باعث تحول غیر منتظرهای در صحنه دفاع مقدس و جهان شد.
5 مرداد: عملیات مرصاد
در چنین روزی دست استکبار جهانی و صدام جنایتکار از آستین منافقین بیرون آمد و به قصد ساقط کردن نظام مقدس جمهوری اسلامی ـ به خیال خام خود ـ در عملیاتی با نام فروغ جاویدان حملاتی گسترده را با همکاری صدام از غرب کشور آغاز کردند، اما نیروهای رزمنده ایران اسلامی در یک اقدام هماهنگ نظامی از زمین و هوا آنان را زمینگیر و سپس متواری نمودند و بسیاری را به هلاکت رساندند.
14 مرداد: سالروز صدور فرمان مشروطیت
مظفرالدین شاه قاجار با صدور فرمانی به تشکیل مجلسی تن در داد که به فرمان مشروطیت معروف شد.
26 مرداد: آغاز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی
سرانجام پس از دو سال از پایان جنگ تحمیلی هشت ساله، رژیم متجاوز صدام به تبادل اسرا تن داد و اولین گروه از اسرای ایرانی در این روز وارد خاک میهن اسلامی شدند.
28 مرداد: کودتای آمریکایی شاه علیه مصدق
در عملیات آژاکس دولت مصدق سرنگون شد و عدهای از اراذل و اوباش ـ که تطمیع شده بودند ـ در تهران به خیابانها ریختند و علیه مصدق و به نفع شاه شعار دادند. گرچه آیتالله کاشانی، مصدق را از این کودتا تا حدودی با خبر کرده بود، اما نخست وزیر وقت، با کنار دانستن روحانیت، خود را به تنهایی، پرچمدار ملت دانست و همین امر موجبات شکست او را فراهم آورد.
* . پژوهشگر مباحث مهدوی
سایت حوزه
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط مريم رجبيكلاشمي در 1398/06/02 ساعت 10:38:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |